taliban kommer til norge

Januar 2022 1010 En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. 2 days agoTaliban kommer til Norge Den ytterliggående islamistgruppen har bestemt seg for å sende en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og.


Ley Cjfpwrfdum

Vi kan ikke la den politiske situasjonen føre til en enda verre humanitær katastrofe sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til avisen.

. Et halvt år etter at Taliban inntok Kabul er det nå klart for forhandlinger mellom dem og. Vi må snakke med dem som i praksis styrer landet i dag sier utenriksminister Anniken. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Eksil-afghanere splittet VG er kjent med at Norge ikke vil stille et umiddelbart krav om at Taliban går med på demokratiske valg slik den afghanske ambassadøren til Norge som ikke anerkjenner Taliban har tatt til orde for i VG. Kulturlivet skuffet over lettelser går ikke langt nok. Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede.

Rundt 40 norsk-afghanere demonstrerte fredag utenfor Utenriksdepartementet. Januar Dette skjedde i. Norge har invitert representanter fra Taliban til.

Det skriver dagbladet VG. Dette skjer i dag Dette er blant de ventede hendelsene i dag fredag 21. 2 days agoTaliban kommer til Oslo på søndag Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

Særlig når det gjelder jenters utdanning og kvinners rettigheter i. De er invitert til å komme allerede på søndag. Mina Rafiq beige jakke var blant de rundt 40 norsk-afghanerne som fredag ettermiddag demonstrerte utenfor Utenriksdepartementet.

Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. 2 days agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Så er det jo slik at dette er offentlige penger som.

2 days agoTaliban besøker Norge Neste uke vil representanter fra ledelsen i Taliban reise på offisielt besøk til Norge. 2 days agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Men vi må snakke med de som i praksis styrer landet i dag.

2 days agoDet møtet la grunnlaget for at Taliban i juni 2015 kom tilbake til Norge for å delta i møter under Oslo Forum. Dette er ikke en legitimering eller anerkjennelse av Taliban. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle melder VG Saken oppdateres.

1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Med ambassadør Ole A. 15 hours agoSist oppdatert lørdag 22.

Det skriver dagbladet VG. Fredag ble det kjent at Norge har invitert representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med diplomater og aktivister. 1 day agoTaliban kommer til Oslo.

De kommer til Norge for å delta i samtaler med en rekke aktører. Det skriver dagbladet VG. En norsk delegasjon th.

2 days agoSøndag 23. På hjemmebane fortsetter arrestasjoner og. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Det sensitive møtet finner sted i Norge. Den norske regjeringen må stille krystallklare krav når representanter for Taliban kommer til Norge. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding.

Norge er ikke blant landene. 2 days agoMøtet i Norge skal vare i tre dager på søndag mandag og torsdag skriver VG. Norge smisker med Taliban mener afghanere i Norge Nei til dialog med Taliban.

Taliban kommer til Norge. Taliban sender en delegasjon til Norge. Feks Oslo-avtalen mellom Israel og PalestinaPLO.

2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle TALIBAN. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle melder VG.

2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken.

Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Zabi Karimi AP NTB Gina Grieg Riisnæs Journalist Tor Arne Andreassen Journalist Nå nettopp. Flere fjelloverganger fortsatt stengt.

2 days agoRitzau 21. Det er VIPs fra hele verden som kommer til Norge for å ha samtaler med Taliban. Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15.

Mann i elektrisk rullestol påkjørt i 80-sone. Det er en politisk stor fjær i hatten for fredsnasjonen Norge og føyer seg inn i rekken av andre høyprofilerte saker som Norge har vært vertskap for. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de vant makten sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater.

Januar 2022 - 2102 Frp-leder Sylvi Listhaug reagerer sterkt på at Norge betaler for Talibans reise til forhandlingene i Oslo slik VG har fått bekreftet. 16 877 nye koronasmittede registrert siste døgn ny rekord. Nå er de ekstreme islamistene klare for samtaler.

En fjær i hatten for det norske. 1 day agoPublisert 3 timer siden oppdatert 1 time siden. Av Nilas Johnsen For mindre enn 30 minutter siden.

Med USA i spissen stiller EU og 20 land seg bak en felles fordømmelse av Taliban etter utenomrettslige henrettelser i Afghanistan.


025fwc36jy7xqm


Iysoyaftvuk6xm


Fmunmpeqtq2z9m


Bizkfh2tuprqym


Ley Cjfpwrfdum


Un8gaipewty5jm


Her Motes Norge Og Taliban Vg Na Nyhetsdognet


I1srynclhkhq M


How0snilz Scqm


Rkzlwm8sn Hqum


Rhx1g 7iahm0nm


Aleqzlxznr Jcm


Rgbrtofozbagsm


025fwc36jy7xqm


C15w7gnnl9doam


Asne Seierstad Asneseierstad Twitter


Ozj Bgr4e9nrvm


Flx8ukk A19adm


9xfz3ld Vr5l7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel